Lenguh punggung,8weeks pregnancy.

Hi mommy..sy hamil anak sulung,sekarang ni alami lenguh bahagian punggung & sangat penat..asyik nak tidur je..ada tak pape tips untuk lega kan sikit lenguh ni? Sampai tidur pun tak selesa sebab punggung lenguh..baru harini start lenguhnya..#1stimemom #advicepls #ingintahu #bantusharing #8weeks #lenguh

2 Các câu trả lời

try gna bantal utk pregnancy atau letak bantal support kiri kanan. buh bantal utk lapik kaki biar kaki tinggi sikit dri badan

3y trước

Ohh Okay,Terima kasih sis❤️

Minta husband urut sis .. letak minyak