FRISOLAC

Hi mommy...susu Frisolac ok tak...ade sesiape guna susu nie tak????

FRISOLAC
11 Các câu trả lời

hi, i baru hari ni tukar frisolac, 2 kali bb mnum , dah muntah.. yg ni normal ke.? mula2 bg lactogen, seminggu, dah naik ruam dan muntah.

anak sy guna susu ni dr yg sulong sampai no.3 nie... okey sgt susu friso nie..

2y trước

Hai puan, nak tanya. Kalau anak 1 tahun 1 bulan dah boleh minum yang langkah 3 ke? Sekarang anak saya tengah minum yang langkah 2

Bby sy pn minum susu ni.. Skrg 4 months.. Setiap hri berak lawas

Ok susu ni. Kawan saya doc yg recommend kat dia

Hye... Anak sy mnum susu ni... Ok sgt.. Recommended 😁

Sy try up status sis ea..hrp ada yg nmpk ttg soalan ini

Alhamdulillah OK anak saya minum susu nie

I pun guna susu ini... So far ok..

Ok sht kalau friso ni.

Okkk baby berak lawas