Mohon Tips Naikkan HB (30Weeks ++)

hi mommys..boleh share tak tips naikkan HB?sebelum tu saya inform dulu saya ada masalah DARAH ABNORMAL,saya dah cuba macam-ii,jus delima,kerang,jambu batu,sayuran hijau, still turun naik..baru-ii ni HB dari 10.40 turun pada 9.9.. saya still makan maltofer (dari mula preggy sampai sekarang),Maltofer pun Doc yang suggest,sebab ubat yg KK bagi dari awal preggy saya memang tak boleh makan,bila makan muntah & tak boleh bangun.. Ada tak yang boleh share tips untuk naikkan HB.. #MommyToBe

2 Các câu trả lời

mcm akak ipar sy.. ssh nk naik hb.. last2 try mkn buah naga merah.. hb dh naik walaupom sikt².. sis cuba lar try

2y trước

okey baik nanti saya cuba buah naga..tq sis😊

cuba try omb buah nufiya sis... rmai sy tgk minum okay..

2y trước

baik sis nanti saya cuba..