Sakit Tulang Pelviks

Hi mommy, Saya mengandung dah masuk 29minggu. Ada cara or petua ke, saya dah mula sakit di bahagian tulang pelviks belah kanan. Allahu azabnya mg tak terhingga. Especially masa nak gerak waktu tido. Terbawa- bawa sampai ke office. Nak duduk susah, nak bangun berdiri lagi terasa sakit sehingga terasa lumpuh kaki sebelah. Ada cara ke? Sy cuba buat senaman kagel, tapi sakit tak terhingga bahagian kanan.

1 Trả lời

Sy pun merasa dr 30w sampai skrg 39w. Kepala baby dah kat bawah. Mmg xdpt buat apa2.