Maternity pad/period pad

Hi mommy...saya ada tersalah beli librese panties pad 10 pek,dalam 1 pek ada 2 pcs.saya nak beli saiz S tp terbeli Saiz L.Ada mommy2 yg nak tukar saiz tak? Saya pakai saiz s,igt nak pakai utk bersalin awal bulan 5.kalau ada mommy yg nak tukar,saya area usj subang jaya ya.thank you #bantusharing #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

hi. bukan nak tukar tapi saje jelah nak cakap. dulu pun saya mmg pakai size S so bila nak bersalin mmg beli S lah kan. tapi bila pakai rasa agak ketat. maybe pinggang mengembang masa mengandung kot. so bila tukar size L terus jadi selesa ye 🤣 so saya rasa kalau nak tukar pun maybe jgn semua. try dulu mana tahu sesuai. lepas 3 bulan, baru muat balik pakai S haha

1y trước

oh yeke,risau telepas je bila pakai nanti 😂