Diet utk full BF mommy

Hi mommys..ada tak tips untuk trunkan berat badan/diet utk mommy yg full Bf..sejak dua menjak ni makin naik berat bdan ni blh kira mcm 1kg naik stiap mggu🥶😭😭#pleasehelp #firstmom #seriusnanya

1 Trả lời

Minum air kosong secukupnya. Menu kurangkan sumber karbohidrat, no sugar, Lebihkan sumber protein, serat sayur dan lemak sihat. Kerap bersenam. Elakkan stress. Tidur awal jam 10pm. Makan malam jam antara jam 7 ke 8pm. Be a happy mom. :)

5mo trước

*Shahirah