Alahan

Hello mommys, spa sni mcm sya tiba2 naik ruam, kluar merah2 1 bdn smpai muka gatal lg ? adeh, ini alahan ka pmbawaan, sbb bila2 pn dia akn kluar merah2 n gtal smpai bole slesema? sbb mula2 mngndng ank 1st xda pula mcmni, bila ada ja ank kdua ni trus jd mcm2 skit dah start dri 12weeks haa dh jdi mcmni?sory ayt brtabur #13weekspregnant

1 Trả lời

Pmbawaan .mcm saya anak 1st xde gatal2.anak kdua gatal2,jerawat penuh kt pipi n blkang bdan.lepas bersalin dah Makin hilang tapi bekas jerawat masih ada