Baby 2021

Hi mommys.. Siapa sini mommy yang bakal dapat baby tahun 2021 🙋🏻‍♀️ Share la due date mommys semua.. 💕 Saya In shaa allah 21 Feb 2021.. ada geng tak? 🥰

829 Các câu trả lời

Saya 15/11/2021 🍓❤️ Doakan saya & ibu2 disini sentiasa kandungan sihat & selamat sehingga process kelahiran ya..

sy agak² jaa, due date bulan 5.. sebab x g buat buku pink lagi.. nak tunggu hujung bulan ni baru nak g buat, heheheh

InshaAllah sy buln 7/5/2021 moga dipermudahkan sepanjang mngandung ni dn dipermudahkan sampai bersalin nt amin 💞😍

Sye insyaallah 25 Mei 2021. Belum checkup lagi. Berdebar nya ya Allah. Doa kan saya dan baby sihat2 ye.

24 april 2021 but kna sruh beranak awal 38 mnggu sbb gdm on diet... doakn sy agar berjln dgn lancar nti.. 🥰

Ramai juga baru dpt tau pregnant ni, alhamdulillah 🥰 Jom kita buat gp whatsapp utk baby 2021 nak?

4y trước

Blh²🤣

9/6/21 Bby sulung, semoga smuanya dipermudahkan, InShaa Allah, Aminn🤲🏻🤲🏻🤲🏻...

Saya edd 31.12.2020.. Taktahu laa keluar tahun ni ke tahun depan 🤣🤣. Semoga semuanya dipermudahkan

In shaa Allah tahun 2021 jgk. ikut apps pnya date 28/2/2021 tapi ikut date doc 3/3/2021 😍

Saya awal bulan 5😍.. tpi ntah2 hujung bulan 4 dh bersalin.. xsempat tunggu bulan 5 rasanya🤭🤭