Baby 2021

Hi mommys.. Siapa sini mommy yang bakal dapat baby tahun 2021 🙋🏻‍♀️ Share la due date mommys semua.. 💕 Saya In shaa allah 21 Feb 2021.. ada geng tak? 🥰

829 Các câu trả lời

26/2/2021 due date , first bby, semoga dipermudahkn bersalin untuk diri sndri dan bakal ibu2 yg lain

4/2/2021 Birthday ibu : 3/2/19** Harap dpt same trikh ngam ibu blh celeb birthday skali hehe

sy baru buat buku... pregnancy dh nk msuk bln ke 6 so 2 mggu lg br dtg semula utk cnfirmkn tarikh

in shaa Allah 28.03.2021, saya doakan semoga kita semua dipermudahkan segala urusan nnti.. aamiin

13 may 2021 . semoga dipermudahkan 😍💙 doakan semoga baby dlm kandungan sy sihat.

06/04/2020 duedate.. next month.. jumpa pakar..utk date czer.. mungkin dlm bulan 3 la czer..🙈

3y trước

alhamdulillah.. tahniah sis..selamat berpantang..🥰

Saya. inshallah bln 11 ni .after 13years TTC..first baby doakan sy ye

21/11/21 Mohon doakan twins selamat dilahirkan 1st pregnancy. After 12 years 👰

3y trước

insyaallah smoga urusan dpt diprmudahkn amin

Insyaallah 7.1.21. Tapi org kata biasanya baby akan keluar awal 2 mggu dari tarikh due kan.

in syah Allah 26/3/2021 first baby 🥰 smoga kita semua dprmudah kan bersalin nnt 😊