Baby 2021

Hi mommys.. Siapa sini mommy yang bakal dapat baby tahun 2021 🙋🏻‍♀️ Share la due date mommys semua.. 💕 Saya In shaa allah 21 Feb 2021.. ada geng tak? 🥰

829 Các câu trả lời

11 mac.. InshaAllah..nie kali ke2 sy pregnant selepas 3bulan pantang 🤗 yg first 12week terpaksa kena d&c sebab baby xmembesar dengan sempurna.. kata doktor perkara nie normal sebab bukan kuasa manusia.. kuasa tuhan yg buat semua nie.. harap yg kali ini sihat smpai bersalin laa.. sedih lg bila tringat yg 1st dulu.. dah la bunting pelamin tp xda rezeki..xpalah

4y trước

Semoga kandungan sis kalini baik2 sahaja, selamat semuanya sehingga melahirkan ❤️

06/06/2021 . ntah la betul ka tidak sbb sy belum jmpa doctor sbb tmpt sy pkpd xleh g klinik lg , sy cuma ikut apps nii suru letak hari pertama last period . apa pun semoga kita semua dipermudahkan segala urusan Aamiin

saya 19/03/2021 🤗❤️ . Harap covid semakin hilang dari radar . nak bersalin nanti nak merasa suami tercinta di sebelah . nak dia melihat bagaimana melahirkan zuriat dia 🤗❤️ sebab first baby kan 🤭🌸

saya 19/03/2021 due date sama dgn befday suami. ..insyaAllah. . doakan ...semoga semua Allah permudahkan urusan sewaktu mengandung ni ,waktu bersalin ,selepas bersalin ..amiin

tarik 26/5 tpi mgkn beranak awal sbb waktu last period sya ndk igt 🤣🤣🤣Sya main agak jer dan mgkn juga sblom raya beranak lh🤭🤭🤭Smga d permudahkan InshaAllah

24/9 first bby doakan saya dipermudahkan segala urusan bersalin nanti dan semoga dipermudahkan segala urusan mommy2 yang bakal bersalin pada tahun ini jgk ..Aamiin🤲

sy first scan kt klinik swasta pn 21 feb 2021 .. then scan KK dpt date 14.02.2021 plk 😊..and baby first setelah hampir 5 tahun menunggu .. alhamdulillah

semoga semuanya selamat..baby dan ibu sehat2......sy due 8/4/2021.....takot sebenarnye sbb second baby gugur....yg ni third baby..semoga dipermudahkn kite semua..

4y trước

Aamiin

Ikut kiraan period 23 Feb. Ikut kiraan dr pertama 26 Feb. Ikut kiraan dr kedua 1 mac. 2 minggu lg nak tengok kiraan mesin scan pulak berapa 😂

Insyaallah 7.3.2021..doakn yg trbaik ye.. sy doakan semua mommy & baby to be yg dlm ni pon dbri kshtn yg baik sehingga la bersalin nnti.. aamiin