baby 8 bulan masih xmerangkak

Hi mommys... saya nak tanya normal ke baby 8 bulan tapi masih xboleh merangkak lagi... ?saya risau la

5 Các câu trả lời

Perkembangan ank lain2…tp biasanya misi akn suruh kita ajar dia..awk blh gtau misi utk next check up ank.mcm ank sy dulu lambat utk mengiring.misi ajar cara buat..lpstu ank sy jd pandai mengiring sendiri

keep training dia awak .. anak saya merangkak umur 10bulan .. mmg ada certain baby lambat sgtt kemahiran dia tuu, jgn risau, training je ..

anak sy 6m army crawl, 7m bangun sendiri pgg perabot memanjat, 10m merangkak, 1y4m berjalan

2t trước

sebiji anak saya sis .. bdan jenis semangat, setahun 11kg, berjalan xreti lagi.. jenuh saya mendukung 🤣🤣 xpe kenangan semua tuu, nanti dia dah pndai jalan berlari, xhingin dah dia berkepit Kan

mcm ank sy dia jump😅jln dlu br merangkak dia skip

Duduk, meniarap boleh tak?