Baby gender

Mommys rasa² ini baby boy or girl ya? Sbb doctor cakap 50/50 lagi, belum confirm. Iya ke? Tp macam dah nampak kan? Hehe #21weeks

Baby gender
78 Các câu trả lời

Hari tu scan baby sy dah nmpk mcm ni sbb baby pun dlm keadaan kangkang😂 nmpk nau bibird nya...tp doktor x nk confirm kn bila dah 21 weeks baru doktor ckp yes mmng 100% boy🥰 yakin btul doktor tu...ni sy dah nk msuk 29weeks n bnyk dah beli brg baby boy...klw gigirl yg kluar tak tau lah nk ckp😂😂 bermanchester united la jawab nya🤣

boy....sy tahun Lepas MCM nilah..doc tolong scankan....katanya 50/50 boy mase 2+w....tapi dia Kata Dalam 50/50 nak letak lebih SBB mmg baby kangkang sebiji MCM ni nampak sangat telor hihi....scan Kali kedua kat kk dengan doc lain,dia Kata girl Pula..last scan kat pakar GH,terus kompem boy....lahir² mmg boy

kalau saya wktu scan 28w Alhamdulillah bby bg krja sama.. tp sblm scan saya mnm air oren dan kalau nlh sblm scan jgn buang air kecil tlbh dhulu.. slps scan bru buang... ataupn mkn aiskrim vanila.. insyaallah bby bg krja sama

3y trước

sama2 sis..

scan waktu 18 weeks baby x nak tunjuk..tp dokter ckp nampak telur..dtg bali scan masa 21 weeks dokter ckp girl pl..nasib x beli baju lagi

MCM sya 28mggu ngn 32mggu scan baby X nk tunjuk.. gerak² pn xnk alih kaki.. xpe, suprise utk abg² ngn mommy daddy Nye.. 🥰🥰🥰

wah bestnya ...Baby boi 🥰 doakan saya pun dapat baby boy yaa .. perawan saya 4 Org suda 😂 skrg tgh preggy 7weeks5d

saya pon scn dia kngkang mcm tu..tpi tak rata je tak mcm dlam gmba..rasa2 boy ke girl.. dokter kata girl tpi mcm tak caya..huhuhu

wah dh nmpk klw awk sa blm g...tu hry scan 2qweek kya xnmpk lgy..xthu lh 24week nty hrp2 nmpklh...huhu...#baby ke 4#

boy...bby sy masa sy scan dulu dia tak nak tunjuk..dia bersila kat dlm tu..tpy firasat ckp boy..last2 btol boy

jelas boy nie insyaallah..nti sis repeat scan nti 6 buln ke ats..insyaallah npk la jelas lgi sis