Gmd on insulin

Hi mommys nak tnya okay ke ye kalau kene insulin sy dh strt stress sbb bacaan bsp tinggi bila cek sh tiga kli dh sah sah doktor suruh insulin sy kalau boleh x nk lagipon ni baby first x de pengalaman lagi ade x sesapa yg 24weeks dh kene insulin boleh x bagi sokongan atau pendapat... #1stbaby #1stpregnnt

2 Các câu trả lời

tak perlu stress, jaga corak pemakanan yang betul & sihat baru bacaan Bsp tak melebihi paras. yg manis2 kena say good bye, sekali sekala nak rasa tu okey je. org pregnant ni tak boleh nak jangka sbb hormon tak stabil, nanti lepas beranak boleh hilang balik . first baby or baby yg ke berapa sekali pun, follow betul2 apa yg doc pesan.

sy GDM on insulin..jgn stress sgt sis..dlu sy pun mcm sis..tp anggap je pmbawakn

4y trước

week 17 sy dh mula insulin..