Setiap kali minum susu fm je muntah

Hi mommys, nak tanya ni. Kalau anak minum susu fm S-26 asyik muntah je. Anak saya baru sebulan lebih. Atau sebab tak sesuai ke macam mana. Tapi dia berak 4 3 hari sekali. Pastu selalu kentut2. Kata mak saya masuk angin la. Saya confuse lah mommys.#firstbaby

1 Trả lời

muntah ke jeluak ? kalau jeluak normal, muntah xnormal mungkin susu xsesuai atau sis terlebih bg susu

2y trước

xsesuai susu tu sis..ank sy dlu mcm tu.. lepas tukaq susu alhamdulillah ok..