Bayi 6 bulan buang air besar

Hi mommys. Anak sy baru masuk 6bulan n dah start makan. Semalam sy bagi mkn nasi + carrot + telur. Semalam jugak seharian dia tak berak. Harini dari siang tadi sampai la malam ni dia dh berak 10kali tp sikit2. Dah bawak jumpa doctor but doctor said normal. Ada tak ibu2 yg anaknya pengalaman mcm ni? Boleh share tak

1 Trả lời

Ank sye mcm ank sis jg satu hari 5 kli BAB sye risau jd g klinik doktor kata normal sbb ank kuat mkn dan byk air tu yg dia kerap BAB....klu cair tu kne risau sbb tkut kne cirit birit....