#ketam sesuai dimkn / tidak

Hi Mommy...nk tanya sewaktu mengandung boleh x mkn ketam....Saya dh nk masuk 8 bulan.... ##ingintahu #bantusharing

5 Các câu trả lời

kalau mcm sy tak tahan sis.. sbb nnti mudah dapat kencing kotor.. sbb kandungan asid urik pada ketam tinggi.. if terkena jangkitan nnti risau mudaratkan kandungan.. bgtung badan masing2😅

Boleh. Sy sejak pregnant asyik nk makan ketam, setiap minggu saya makan sampai 35w. 36w tk sempat sbb tau tau dh bersalin 😆

Boleh jek klo xde alergik dgn seafood.. make sure ketam tu ketam fresh.. faveret time pregnant ni.. 😂

Takde masalah nk makan ketam asalkan takde alergi.. Sy makan je ketam waktu 37w

bole kalau xde alergi