suppliment

hi mommy..nak tnye.. ad tak yg kat sinin consume MMOM milkboster.. apa feedback korang

1 Trả lời

Sye ada consume Mamon Milkbooster..sye rse biasa aje.. Cuma sye perasan, kalau sye jaga waktu pam.. Pam breast smpai ksong, jaga makan.. Mood happy.. Minum air suam, susu sye akan melimpah ruah. Contoh, sye akan pam 3-4 jam sekali. Total pam boleh capai 8-9 oz sekali pam. Itupun lepas dah df ngn baby. Alhamdulillah.. Jadi opinion sye.. Milkbooster ni supplement tambahan kalau kite jaga waktu pam, mood kita, makanan kita.. N cara kita pam 😁