perut meragam

Hi mommy/ibu/umi/mama/bonda semuaa, saya nak tumpang tanya andai sudi jawab saya ucap terima kasih yeee. saya nak tanya normal ke kalo kita pregnt 5weeks then perut meragam mcm cucuk² tapi kejap ok kejap tak. then keputihan warna putih keluar. saya risau sebenarnya jadi paranoid sebab ni kali ketiga saya hamil, dua sebelum ni belom ada rezeki utk melahirkan.🥺

2 Các câu trả lời

normal nnt dh 13week ke ats rsa tu akn berkurangan atau hilang.. keputihan tu klu tk gatal n berbau ok je, tp ap² nnt tnya pd doktr mcm mna ye psl keputihan tu.

nrml sis prut nk mmbsr mmg cm2..dan kptihan tu rujuk doc trus