kos bersalin czer

hi mommy..due date bulan 4..boleh tahu brp kos utk bersalin czer if xde pape masalah? nk standby bajet sbb nk raya dh kan..😄

4 Các câu trả lời

Gov ke swasta sis? Kalau swasta sis boleh tgk kat website dorang ada yg 10k, tp mostly lebih la.. Kalau gov murah sgt2 je kawan sy rm100 lebih cmtu je.. InsyaAllah kalau gov ni takkan membebankan.. Sis negeri mana? If I'm not mistaken lah kalau Terengganu mmg kerajaan dah umum kelas 3 mmg free rasanya cuma bayaran ketika daftar rm3 la kot.. Wallahualam

7mo trước

terengganu free utk ibu yg lahir dlm terengganu shj

sllunye 100++ Je sis.. kcuali blik 1st class. sy pn bakal czer xlma lgi..1/4 hrpb. semoga dpermudahkn urusan kita bsalin nti.. mkin dkt makin takot plk🤣tp dh xsbr nk jpa baby. 🤭

7mo trước

kn.. sma la nk czer skli BTL.. ats pemintaan sdri. semoga dpermudahkan la urusan kita.. Aamiin.. 🤲

thn lepas sy emergncy czer..raya ke3 warded..raya ke5 bersalin..raya ke6 dischrge..kelas 3 gov hsptl..rm2++..

+/- RM400

8mo trước

baik sis.. tq sis 🤗