kos harga bersalin

hai semua sy nk tnya,brp ye harga bersalin czer di hsptal kerajaan skrg ?..

23 Các câu trả lời

hospital serdang elective czer 100+ ward 3rd class tapi sangat selesa , nurse baik2 , makanan sedap2 , total bil saya 170 jea termasuk wad 3 hari and baby nicu sehari . alhamdulillah today last day pantang 44hari . baby lahir 9.9.2024

Tak berapa ingat lah pulak exact amount utk czer. Kalau hosp seremban 2022 saya emergency czer duduk wad 6 hari, tak silap bil dalam RM 200 lebih macamtu. Kira ubat, kos czer, caj wad semua tu la. Tu kelas ketiga.

cost czer d hospital kerajaan masa tu rm 100.00 je masa bulan 8... tmbh dgn bermlm d wad rm 3.50/per night dan cas ctg, cas lab semua total rm 149.00

Saya baru bersalin 4/10 haritu, total hospital caj saya RM250 + RM49(NICU). Saya emergency czer dan duduk wad kelas 1,4katil dalam 4 hari.

Sekarang kalau ward kelas 2 rm400 ward Rm40 sehari.. Kelas 3 Rm50 ke rm100 cm tu.. Ward ringgit kot...

Sy bsalin emergency czer.. ddk ward 5 hari... time nk bayar Free sebab Sy penderma darah.. heheheheh

22h trước

Sy punya rekod ada 15 kali.. dpt duduk kelas ke 2..

Billing as per patient and hospital. Putrajaya, Cyberjaya, Serdang average RM1k-RM3k.

23h trước

Yup, gov hospital. Itu average cost je.

Emergency/elective czer hospital tengku ampuan afzan (fully kerajaan) rm100 je.

Saya duduk 5 hari , czer habis hbis hari to RM199 lagi RM1 nak cukup RM200😂

saya emergency czer wad second class duduk 4 malam total rm800 centu dekat hta