Boleh ke makan Durian 😅

Mommy. Boleh ke makan durian? Bru 9w.

8 Các câu trả lời

boleh tp kalau ada gdm elakkan makan banyak2. mcm saya ada gdm x berani nk makan durian takut gula tinggi. kalau sis xde masalah pape boleh je makan 🤩

Boleh tpi jngan bnyak, bgi hilang rsa ngidam tu, dh mkan kena minum Air suam bnyak sbb durian tu panas Dan bergas ..

Seulas dua je xpa.. sy pn dh trmester kdua ritu mkn seulas je.. sbb drian ni kn pnas sma ksian baby ,heheee..

Sebiji 2 ok je. Lepas mkn durian minum air kosong guna kulit durian tu..petua org dulu2

Bole tapi jangan banyak². Even awak hantu durian sekali pun, jangan makan banyak².

Boleh. 2 ulas jika isi tebal/ besar. 3 ulas jika isi nipis/kecil

Boleh tp jgn sebakul 😂 Seulas dua is ok.

bole tp jgn byk ya