Asyik nak kepit je dgn husb

Hi mommy,ade tk pengalaman msa preggy ni asyik nk berkepit je ngan husb..kdang husb tnya sy ok ke tk?yelahh bila husb p keje rsa mcm sedih kdang tetibe nangis..pastu ade je prkara nk ajak gaduh klau husb tkde dekat kite pulak rindu..hmmm kdang ade rsa bsalah jugak..

27 Các câu trả lời

Sy sma teruk ny..sblum preggy mmg dh jenis nk kepit je..smpai hubby nk buat kje pun xblh...bila dh preggy ni brtmbh2 truk..hubby kt tmpat keje kite sruh blik sbb rndu sgt..bila ad kt sbelah peluk kuat2 xnak lepas 😭😭xblh kalau hubby ignore skit..tgk fb ke tgk bola ke mesti nangis..rsa kerap nangis btul tmbh2 msuk 3rd trim ni..punca pun sbb nk hubby lyn kite je 24 jam..haishhh.nsib la dia bkn jenis baran..ksian dy asyk mnx maaf je kt kite 😂😂😂😂😂😂 pastu tny abg ad buat slh ke? Kite snyp je

5y trước

entah la kite ni🤣sy pun memang jnis mngepit je dgn husb...prnah juga sy pegi tmpt keje die n lepak dgn die..tkpe tkboleh pluk dkt sana,dah nmpk muka die pun kira ok dah🤭

🙋 selalu sentap kalau husband ckp tidak.. happy bila hri jumaat da cos sbtu ahad tahu husbnd tak kerja.. nti da ahad malam sedi balik cos bsuk husband kena kerja smpai jumaat.. padahal husband balik hari2 jam5.. lepas tu sy tingal flat... Dri atas dngar kreta husband punya laa hapii gila smpai baby pun ikut tendang2.. tiap2 hari cam tu... pmbawaan kan.. kalau ingat balik lucu juga

5y trước

Hahah lucu kan time preg nti suda delive rindu tu masa tu

sama ngn sya sis.. dari sebelum tahu prgnant smpai lah kandungan dah 35week2day ni... asyik nk berkepit ngn husb.. kalau boleh nk ada depan mata, terasa rindu je🤣🤭... pasto sikit2 menangis.. smpi husb kata , asyik nak menangis je... nasib baik husb jenis sabar.. layankan je kerenah ibu pregnant ni.. hahaa...

Yes btul, im agree!smpi husb snggup brhnti keje sbb nk sllu dkt gn sy, husb ckp die nk keje yg ad bnyk masa dgn sy dirumah sbb sy preggy anak 1st, so husb decide nk brniaga, smoga suami dimurahkan rezeki. Ckp psl kepit, sy ske peluk husb n dipeluk heheh.. bau husb nyaman dan wangi.

5y trước

sma 1st pregnant ni🤭

Sy preggy ank gurl mesti nk dekat je dgn suami, jiwa sensitif sikit2 nak nangis, nk tido pn nk kne ade suami skali bru lena klau x memang xley tido..tp klau preggy ank boy asyik nk mrah2 suami je, bau die pn xley..die gurau pn sy naik angin 😂

5y trước

Sy pon sama xley xde suami...bile ad gadoh2 hahahahhaha tp suami mujur paham

Saya xley tgok husband rasa macam nak terkam ketiak ngan perot die.. kalau tdo hidung dok kat ketiak die.. paling best bile die balik keje sedap je bau tiakkk hahaha

Sma laa.. Klw dh dtg rndu tu.. Hnya Tuhan yg tahu.. Kdang nngis blh smpai trtdur.. Haha.. Mklum la husband trpksa brjauh ngn kta sbb kja kn.. Tbahkn ht jx la😅

sy pulakk tk sukaa dduk dekat husb walaupun dia layan sy mcm princesss. kdg2 rasa serba salahh. dgn suka mrah2 lgi. aduhaiii

Same la, nk husband ada je kat sebelah. Sejak peknen ni bile nk tdo mesti nk usap perut husband, gentel pusat baru la lena tdo. Hahaha

5y trước

HAHAHAHA kan..nasib la husb sy redho je🤣

Mmg ade pmbawakan yg cmtu sis.. Sy lk xsuke tgok muke hsbnd..lg² tang idung die tu..mnyampah sgtt...🙄🙄