Duphaston

Hi mommy2😘sekadar ingin bertanya mommy2 yg berpengalaman pil DUPHASTON ade x dijual di farmasi? Sy dh 3 bln x period tp dh buat upt resultnye negatif dan sy bercadang utk ambil pil duphaston ni utk turun kn period. Sesuai x pil ni utk masalah yg sy hadapi ni sbb sblm sy x penah mkn ape2 pil utk turunkn period

1 Trả lời

Duphaston dijual klu ada surat dktr shj. Xboleh beli suka2. Boleh consult dgn dktr dlu utk tahu punca.

2y trước

Yeke sis tq2