posisi tidur

Hi mommy2..posisi tidur mumy2 bagaimana..sya lebih selesa melentang kalau pusing kiri atau ke kanan,boleh tapi sya tidak selesa..huhu..psoalan sya sekarang adakh tidur melentang itu mbahayakan baby dlm rahim?terima kasih mumy2? #23weeks #1stpregnanat

1 Trả lời

Tak bahaya utk baby tapi mungkin sis akan sakit tulang belakang sbb kandungan hempap tulang belakang

5y trước

O..sya ingat bahaya tuk baby..terima kasih sis sbb bgi info kpd sya..😊