Spotting coklat+darah sikit

Hi mommy2...nk tanya normal ke kalau ada spotting coklat+darah sikit awal2 pregnant ni. Usia kandungan dlm 5minggu. Hari ni hari ke-4 masih ada spotting tu. Blh x kongsi pengalaman mommy2..

14 Các câu trả lời

5 w sy ada klua mcm koko mcm drah last period tu skli tu jaa lpas tu xda dh...alhmdlillah bby elk mbsar dgn sht skrg...skrg dh 13w...

2y trước

Tahniah mommy...doakan kita ye. Sbb kita bleeding byk. Dh scan di klinik swasta td nmpk kantung n doc x berani nk ckp baby tu ada atau x sbb baru lg. So dia bg ubat kuatkan rahim n dia suggest ambik darah. In shaa Allah esok sy nk pergi check ke kkia plak. Doakan kita mommy