preggy on insulin

mommy2 yg pernah on insulin kencing mnis tinggi korang bsalin normal atau czer? agak2 brape pratus risiko bsalin czer? asyik duk pkir je? sy hamil anak ke 4 tibe yg ni tinggi gula n doc on insulin 4x sehari... sblum peknem 3,3 ank sy xde ape2.. ni 1st time pengalaman preggy ade pie sweet.. jom share mommy2 bg smangat kat sy?

1 Trả lời

Semoga dipermudahkan urusan sis, in shaa Allah apa yg ditetapkan yakin itulah yg terbaik untuk ibu dan baby. Positif selalu ya 🤗