38week kepala baby dah ready masuk kat panggul tp blm ada pembukaan

Hi mommy2 yang first mom pasti teruja bila setiap kali scan baby 😊 sama la mcm saya rasa tak sabar nak jumpa baby, tadi baru scan baby berat dia 3.1kg then klinik dah bagi tau jgn makan malam 🥺 takut baby makin besar huhu tapi saya kerap lapar 🥹🥹

1 Trả lời

alhamdullilah ❤️ selamat bersalin sis👍🌹. saya pun firstmom.. firstbaby... 🤤 faham sgt perasaan teruja tuu hehehehheeh... nnt lepas bersalin.. nampak baby sakit semua hilang😄