Kiraan weeks

Batul ke kiraan weeks dekat apps ni. Ke kena kira weeks yang hari last period. Saya nak p scan baby. First time baby and scan. Xtahu nak p scan week berapa. Teringin nak tengok baby. Sbb saya rasa xda alahan cuma pening2 mood kelaut tu biasa la. Takut sbb saya ada terbaca yamg kandungan tak menjadi la luar rahim la. Ya Allah semoga baby empunya yang post sihat walafiat dan membesar dengan sihat. Umi tak sabar jumpa baby ni 🥺🥺😭#firstbaby

Kiraan weeks
2 Các câu trả lời

kalau sye tarikh scan bby dgn app ni beza 5 hri je . awak kire prtama kluar haid bkn last haid . dlu sye pie scan 10 minggu . da nmpk janin dgn degupan jntung . klau pie awai scan tkod hampa . better pie 9 ke atas laa .

kena kira hari first period sis.. dah boleh scan dah kalau 8week ni🤩