Minta pendapat

hello mommy2 ? ? sy mau minta perkongsian ubat apa yg cepat naik kn HB , sbb saya ada masalah Hb rendah 10.5 ? misi tambahkn ubat d kk tu ambl 2biji 2xsehari tapi still tdk naik2 malah tambah turun.mybe tdk sesuai dgn saya. sya mkn juga mknan2 yg tambhkn Hb tapi tak tau laa , still x naik juga ? kadang stress jga gara2 naikkn HB sja. lagi 1 takut kena cucuk punggung ?klu HB turun sgt. sbb misi ada ckp kalau HB turun sgt 1minggu kena ulang alik Kk cucuk punggung ? so kalau boleh sya minta suggest dgn mommy2 semua ubat apa yg cepat naikkn HB ? thankyouu mommy? #First baby

64 Các câu trả lời

Cuba try cara saya. Skrh hb sy 11.0 Ambik zincofer selepas mkn sebelum tidur. Lps mkn ubat terus tidur utk elek pening n muntah Minum dgn jus oren. Minum susu 3 kali. Banyakkan mkn buah2 sayur2 kerang ,daging insllh akn naik