Scan Rahim sempit

Hi mommy² . Sy 18 week 6 day .. Tadi baru je scan kat klinik swasta, doctor tu kata rahim tak meluas ke seluruhan ruang, baby kat dlm mcm kesempitan .. tah la kalau doctor swasta tu yg tak pro ke atau mcm mna, sbb masa scan pun ambik masa yg lama bak explain. Bentuk baby pun dia x tunjuk dlm bentuk yg cantik.. hurmm, Sbb sebelum ni doctor kerajaan last scan time kandungan 13week tapi doctor kata semua normal .. Ada tak mommy² alami situasi sama ? Jadi risau la macam ni🥺 #scanbaby #ingintahu

Scan Rahim sempit
4 Các câu trả lời

benda MCM ne buat kita risau

1y trước

tulah, kita p scan sbb nak tahu keadaan baby dlm kandungan, tapi doctor pulak explain mcm x betul. x bagi detail pun .. buat risau je