mommy x mngndung tpi gemuk

Mommy² skali , blh tlong suggest nma ubat utk ksi kurus bdn ...sapa yg prnh mnum ka atau krja frmsi ?

1 Trả lời

Xda ubat utk kuruskan badan. Secara semula jadi, yess. Iaitu DIET yg seimbang. Try. Saya dlu blh hilang 10kg dlm masa 3bln. Hanya diet seimbang dan excercise sikit. Sy juga bekas patient Klinik Dietetik di hospital. Sbb tu dh tahu teknik² diet yg btl. No short cut sis. X baik utk kesihatan. Ambil kuantiti yg sikit, mkn nasi, buah dan sayur. Ingt piramid makanan? Tats it. Amalkan.

5y trước

Ok sis