Sakit pergelangan tangan

Hai mommies.. nak tnya ada x yg sakit pergelangan tangan belah kiri masa 3rd trimester nie? #bantujawab #firstmom

2 Các câu trả lời

pernah kena carpal tunnel ni. normal je. sis just buat senaman pergelangan tangan atau tuam dengan ais. kalau tak tahan inform nurse/doktor masa next checkup. nnt doktor bg krim sapu

4t trước

37w baru hilang. tapi ada yg sampai lepas bersalin baru hilang

Carpal tunnel. Checkup nanti inform doktor. Saya dulu pakai arm brace. Much more better in supporting our wrist.