Baby suka menggigit..

Hi mommy2 semua.. saya nak tanya, ada tak mommy2 yang hadapi masalah macam saya ni.. baby saya dah masuk setahun. Sejak dua menjak dy masuk setahun ni asyik gigit saya je.. gigi ada 6 batang dah.. gigit semua bahagian.. kalo time bf gigir puting.. mula2 tu gigit saja.. sehari dua ni gigit siap tarik lagi.. pastu tangan, kaki, perut pun dy gigit.. camne ye.. ad petua ke apa2 yang bole saya try tak ????? sakit woo selalu kene gigit. Dy gigit saya sorang je.. suami ngan orang lain tak pula.. hmm..

1 Trả lời

Gatal gusi kot...kalau gigit time bf blh cuba picit hidung dia masa dia gigit...kalau mcm sy kategori mak garang ni....slalu sy tepuk sket kat peha dia bgtau kata sakit

4y trước

Huhu.. ok sis.. nti sy try.. thanks ya 💕