surat cuti awal

Hi mommy2 semua nk tya klu ada sesiapa yg ada pengalaman,tmpt sy kerja minta surat pengesahan doctor klu mw cuti awal jdi dkt klinik kerajaan biasa drg ada buat ka atau swasta ja ada buat surat pengesahan tu,sy kerja byk naik tangga n byk bgerak nk msuk 31week

1 Trả lời

hello boleh tahu cuti apa sis nak ambil tu? cuti tahunan kah?

5y trước

oo blh minta dr doktor. mcm kita sakit pastu boss minta surat MC, lbih kurang mcm tu la procedure dia.