GBS simtoms

brapa weeks kita kena cek yg kita ada gbs ya? sy ada jgk keputihan tpi x bnyk & x bau.. dia cuma mcm yg lekat2 tu.. klu nk cek, dr masukkan muncung itik tu ka ? kna buat dkt kk ja ka? dkt klinik swasta x blh? sy firsg mon jd sy overthinking sikit.. btw sy dh 23w

3 Các câu trả lời

sis dh brapa weeks..??lebih baik buat sis,means check,sbb klau mmg ada GBS doc akn on kn antibiotik,klau mcm sy dkt kk x cek pun,walaupun sy bgi thu sy ada keputihan...dorang x cek pun,kebetulan sy mmg ada checkup dkt pakar,dan mmg ada masalah spotting,so bila bgi thu doc,doc x bnyk ckp,doc bt terus untk tahu kenapa ada spotting² tu,nk thu sma ada ada jngkitan atau x...bila keputusan keluar mmg sy positif GBS so doc terus on kn ubt antibiotik

hai, boleh buat kt swasta..mcm sy awl pregnant dh buat swap and mmg ad gbs...depends pd doktor...ad yg trus swap..ad yg masukkn muncung itik tu...once dh confirm ad gbs..doktor akn bg antibiotik utk smggu...control kuman... 😊

20h trước

boleh, kalau ad appt dgn hosp dh...better buat kat hosp..sng pihak hospital monitor smpai wktu nk bersalin

seawal mungkin kalau nak check. kk boleh, swasta pun boleh. doktor masuk muncung itik, pastu swab sikit untuk amik sample.

1t trước

kita kene personally request ke?