1st baby

hi mommy2 semua, nk tnya sy skrg dh 34w, rasa bdn xsedap je, rasa xda selera nk mkn, puting susu sgt sensitif klau pki bra? ,, kemaluan pn sakit denyut2 ,, normal x ye?

6 Các câu trả lời

Sy dulu pun macam tu. Kalau pakai bra selalu keluar susu sikit and rasa gatal dekat nipple. Miss V rasa macam sakit masa hujung trimester ketiga. So sy rasa normal je kot hehe.

Sy ad baca... Klau sakit dkat miss v tak lama lgi nak bsalin...

Sama la..sy 34weeks macam tu la sis..dah nak dekat kn..😊

5y trước

Aaah sis,, moga kita dipermudahkan bersalin,aamiin

Tq mummy2,,, mmg xselesa nipple sensitif 😂

Normal sis

Normal je