alahan/mabuk

Hi mommy2 semua ,nk tnya ..awl 6week preg ni,ada tips or ubat x yg boleh hlgkn alahan or mabuk time preggy ni .. naik lembik dah badan ..tq

2 Các câu trả lời

Saya dulu makan tembikai je sebab kalau makan bende lain asyik nak muntah je. Takpun sis boleh beli ubat dekat farmasi, Veloxin, ubat tahan muntah. Atau sis cakap je dekat doktor kk, nak ubat tahan muntah. nanti dia bagi free je hihi

4y trước

bole ke makan mase mgandung ubat veloxin

Saya alahan teruk sgt2 muntah sampai lembik. 9 kali mcm tu sehari muntah. Lepas tu suami sy beli susu lazz kurma utk sy. Lepas minum tu terus tk muntah dah. Awk boleh try susu tu