Tiada alahan dan mabuk..

Kandungan dah masuk 6 minggu .. still xde alahan dan mabuk.. adakah itu normal.. sebb masa firts prgnant dulu.. mabuk dan brest pon sakit.. yg second ni.. rasa biase je..mcm x prgnant cume rasa nk makan je..🤣🤣.#ingintahu #bantusharing #mommybuntu

1 Trả lời

tgo pda org juga sis..kot blm lagi tu sb msih tlalu awl lg..tp sy 3week dah start moning sickness skrg da 8week alahn on off xlarat nk bt apa² kja baring je mabuk