BABY BUMP TAK NAMPAK 12 week

Mommy2… perut sy knpa xnmpk eh… risau laa . Normal ke 🥹 tgok org lain 12 week dah nmpk… sy sikit ja. Berat 64kg (xnaik) tnggi 155cm..

59 Các câu trả lời

hahahaah normal sisss. saya week ke 26 baru nampak besar🤣 alhamdulillah as long as sis dgn baby sihat tu takpe

Awal lg awak 😊😊.... Ada jnis 7 bulan bru nmpk itu pun mcm 5bulan, tp xpe asalkan tumbesaran baby sihat je

saya 6 bulan baru nampak baby bump. tu pun sikit je haha. no worries sis. baby akan membesar ikut peringkat dia

Sy 35w pun xnmpk perut. in shaa Allah semoga asbab perut mudah kempis. Dan tak kecut after bersalin. Aminn

Normal awak. Saya masuk 8 bulan baru nampak baby bump. Tu pun kecik je. Alhamdulilah lahir 2.88kg. 😁

hahahha..12week baru sis..sy 34week pon xnampak..yg penting aurat terjaga, baby membesar elok, cukup..

saya pregnant da 6 bulan baru nampak..yg penting time ultrasound doctor ckap ukuran baby normal..

saya dh 8 bulan pon x nmpak .tapi dr cakap normal je sebb Anak first @trngok ibu punya badan jugak

x payah risau sis..sy da 6 bulan pun still x nmpk bump lgi..yg pnting baby sihat kt dlm tu🥰

Normal saya 7bulan masih kecik hahaha 😂 bila scan baby elok je berat tu mana tah dia sorok