Alahan First Semester Datang Balik

Mommy2 Nak tnye Pendapat ,, Bulan 1,2,3 Saya Alahan teruk , Bulan 4,5,6 Dh Tak Ad Alahan . Naik Bulan Ke 7 why Saya Ada alahan balik ye .. Alahan Sama Mcm bulan 1,2,3 .. Normal Ke ?? #firstmom #bantusharing

7 Các câu trả lời

normal tu.. Sye dari 2 bulan Smpai 6 bulan still alahan.. masok 7 bulan makin berselera mknnye 😅

sma.. masuk 3rd trimester sy mual balik. makanan tak dpt masuk bnyak

Semoga dipermudahkan mummy and terus kuat 💪🏻💪🏻💪🏻

normal. saya hujung2 trimester 3 ni dtg blk loya mual muntah

owhhh okk . Tq Mummy2 .. Saya Lapar Rasa Nak Mkn Buah Je .

normal , ada org alahan mmg akan dtg semula .

normal dik..