dalam dilema

hi mommy2 , nak tnya pndapat. sy merancang, guna double protection (condom + buang luar). x prnh lg missed double protection,sometime buat triple protection lg (luar waktu subur). hrini dh 2 hri lewat period. fyi,period sy regular. dh buat pregnancy test td, terang 1 line sja. so soalan sy possible tak utk sy mengandung? atau hanya gangguan hormon? TQ😊#advicepls #pleasehelp

2 Các câu trả lời

tunggu 1-2 minggu test upt lg. kalau masih 1 line, hormon tu. rasa kalau disiplin dgn rutin, tak mengandung. kecuali kondom bocor🥲

2y trước

hrp x mngndung la. sbb mmg sy dgn husb xda niat nak tmbh anak lg. tu la buat double kdg triple protection.. kondom pun siap pkai extra safe yg jnis getah tebal lg🥲

alhamdulillah period dh hrini. hri ke 3. mungkin perubahan hormon😂

2y trước

boleh sis .. masok je dlm link tu .. kalau x dpt blh pm wasap sya ya 01151293593☺