positif atau hanya vape line?

Mommy2 ada x mommy2 pernah dapat mcm ni? 1st cek upt 16/8 Kali kedua cek upt 19/8 3rd cek upt 12/9 Still dpt kabur mcm ni ... ???? Boleh kemurungan mikir positif atau sbaliknya ..

positif atau hanya vape line?
17 Các câu trả lời

Kalau awk pergi check di klinik pun doc akan cakap false positive. Ada perbezaan false positive dan evaporation line. Evaporation - akan nampak lepas upt kering. Biasa warna mcm kelabu. False positive - line akn jd wrna pink macam faint line. Kita tgk mcm postive tp sebenarnya tak mngandung pun. Boleh jadi sbb masalah upt, or cara kita celup nak check upt tu salah. Awk kena repeat lagi check guna upt brand lain. Kalau upt lain pun tak ada double line, memang sah false positive.

5y trước

Ni faint line, berkemungkinan faint line tu results positif tapi ada juga sebab salah penggunaan upt terlebih dari line yang sepatutnya , selalu jadi macam ni tiga sebab je satu early pregnancy and check lebih awal that's mean check waktu hcg Masih rendah second reason is waktu guna tu line strip terlebih celup dari yang ditentukan , and last reason is chemical pregnancy .

kalau saya, tukar upt jenis/jenama lain... sy dulu pakai jenama upt yg sama sepanjang cek upt, cek seminggu lepas tu still kabur jugak ... tukar upt jenama lain, pakai air kencing yg sama dengan upt sebelum ni.. naik terang 2 line... mungkin jenama sebelum tu mmg kaler tak terang kot 😂😂

saya pun tak sure la kalau macam tu, macam ya mcm tak. boleh try guna jenis test yg lain senang baca. Pastu guna urine yg first sekali bangun tidur, goodluck mummy ! semoga ada rezeki ya 😊

5y trước

Seeloknye test upt 1st urine time kte nk solat subuh..good luck dear

Sy pn pnh tp tkot berharp...😔..berbrpa hri lps 3x check sma mcm sis pnya..skrg kluar darah sikit dgn kptihn yg byk..

btul ke tarikh awk cek upt tu?rsa dh lama sgt tu..kalau pregnant dh byk bln.dh bsr prutnya

5y trước

oh yeke?maaf..sbb nmpk ada yg komen.sy ingtkan pos bru.

Check lagi hari2 smpai terang. Takpe insyaallah rezeki tak pernah salah alamat 😊

pnh tnya nurse, nurse ckp tkut upt dh expired.. utk kpastian boleh g klnik sis

Mcm +ve ni sis 😅💕.. repeat lg bbrapa hari atau ce g scan utk double konfem.

5y trước

Terima kasih mommy .... semoga ada rezeki saya .. ❤❤❤😊

Kalau mcm ni sis preggy ke tak ye sebenarnya?

It’s look positive.. try cek darah pla.. beta hcg..