Anak menjerit

Hi mommy2 ada tak anak mommy yang suka jerit2 ? baby saya nak masuk 7 bulan ni dia suka menekan nekan guna suara dia mcm menjerit. tapi dia elok je main. tak nangis pun. ke sebab dia dah pandai menggunakan suara ya ? mohon share pengalaman mommy yang sama macam saya#SeriusTanya #bantusharing

3 Các câu trả lời

Anak saya test vocal dari 6m. Risau kita tak sakit ke tekak tu high pitch sentiasa. Kalau terbangun tidur pun dia punya jerit pehh. Sampai skrg dah 7 bulan lebih tak hilang2 lagi hmm

Yup anak nak test vocal tu🤭