#KUNINGBABY

Hi mommy2 ada ka pnglman trn kn kuning bby😢🙏bby sa bru dy7.. Brslin 19/4 hri tu😞kuning bby klmrin 218 naik 258😭tpi nurse ckp ikt btl kena masuk lmpu dh tpi dctr bgi smpi 301 jgn lmps sbb bby nnti kna msuk lmpu🙏ank skrg susu bdn dn sa teda bgi susu FM tkt bby nda mw susu bdn nnti😢🙏please mommy tlg bgi tips trn kuning bby😞😭

11 Các câu trả lời

Pergi Farmasi Beli Susu Kambing yg tin Karihome .. bagi itu mesti baby akan turun kuning