susu enfalacA+

hi mommy.. sye nak jual susu enfalac A+ dua paket sbb baby sye dh x sesuai mnum susu ni.. hritu first try ok je kali kedua beli berak hijau n asyik muntah.. ade momy2 nak tak..

susu enfalacA+
3 Các câu trả lời

berak hijau xde masalah sbnrnya..cuma muntah tu saja kena check kenapa. adakah sbb bancuhan atau beri susu terlalu kerap..bby berkahak slps minum.

sama LA mula2 bgi susu enfalac ne tpi tahi anak hijau..sy tukar susu nupro bru kuning dan tk brbau

1y trước

itu lah risau sbnrnya tgok tahi hijau tu kan sbb sblum ni kuning elok je

Hi sis. Berapa ye sis nak letgo?

1y trước

1 pack 580g kira 1kg klau 2pack