Kantung sahaja

Saya pregy 11week..pegi scan nampak kantung sja...dok suruh dtg balik lepas 2week...ada yg pernah mcm sya x? Kalau ada, lepas mom pegi scan balik tu dah nampak baby x? Btw, sya xda bleeding,, sikit pun xda... #2ndbaby

2 Các câu trả lời

6mgg kantung 8mgg janin 11mgg baby yg dh melompat2 jika xnampak ada 2 shj; ...date salah ...kandungan xmenjadi (silent misscarrige)

biasa nya 8w dah nampak baby . takpe sis doa banyak² moga ada keajaiban lepas 2 minggu baby akan ada

2y trước

amin...tq sis...bagi sy semngat...