silap besar😓

hi mommy , sya burn out sya tergoncang anak sniri , bila check doktor doktor ckp dlm ms 20jam dia tkda tanda mcm kena strok semuanya ok tp sya risau sbb dia banyak tidur berbansding aktif😔sya terlampau penat sampai demam dia menangis sampai saya tergoncang , sya tkda org tlg jagakan sbb suami cerai msa hari ke 17 pantang , baby 1bulan 25 hari #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

1 Trả lời

Control your emotions sis pape pun jgn lepaskan dkt anak. Harap anak sis takda pape yg teruk😰

6h trước

dr ckp tkde pape , cuma sye tgk daily die harini mcm tkaktif selalu die aktif terkapai kapai tangan n selalu bunyi ckp hooo heee hoo heee tp kalini die kurg skit hm , jgnla ckp mcmtu mungkin awk belum diujicm sye maybe awk tkkan rse , jgn risau awk tkkan duduk tmpt sye