perjalan jauh

Hi mommy, sy pregnant 30weeks boleka sy lakukan perjalan jauh? 8 ke 9 jam perjalan macam tu?

5 Các câu trả lời

Setiap orang tak sama, saya masa pregnant fly ke casablanca.. agak stress juga perjalanan jauhh duduk lama

Sy preggy 28 minggu, dan sy x balik Kelantan. X berani. Haritu gi Melaka 2 jam pun dh sakit pinggang 😅

Lama tu kalau dh terpaksa bawak la banyak kecik alas dkt punggung...sy pon dh 32w xberani dh nk jln jauh2

Ikut diri masing2 saya rasa, mcm saya balik ipoh 2 jam pon dh pening kepala. Saya mengandung 27 minggu

Boleh je klu sis jenis tahan n biasa jalan jauh.