Perjalan jAuh..

Assalamualaikum ..nak tanya ibu2 dan bakal ibu dalam ni ...boleh tak ye kalau kandungan masih semesta petama kita nak outstation jaoh2 ..means dalam 5 jam dalam kereta ..ada x spe2 yg penah lalui?...

1 Trả lời

Saya pernah je perjalanan 8 jam (dua kali sbb pergi balik) tak termasuk lain2 perjalanan jauh sbb masani pun tak tau dah mengandung trimester pertama. Yang penting lepas tiba di destinasi atau turun dari kereta lepas duduk lama di seat, terus cari tempat selesa utk baring terlentang ye

2y trước

ok2 terima kasih ye awak