Positive or negetive

Hi mommy sy nak tanya apa maksud dia mcm ne eh ? Boleh tolong bagitahu #pleasehelp

Positive or negetive
10 Các câu trả lời

Sy pun mcm ni dulu masa d awal kehamilan, sy late period. Sy cek tp samar2, lepastu sy cek lagi still sama. Sy pergi klinik then doctor sahkan pregnant tp kandungan baru 3 weeks masa tu sebab tu dekat pregnant test tu samar2.

as long as dalam range masa spt dlm manual. +ve ni. dlm 2 minggu try test lg. klau ada UPT yg strip murah2 bt selang 2 hari.

2y trước

sy ada buat juga tp still mcm kabur" juga sis

sy pun mcm ni .. delay period xsedar sbb sibuk.. line Samar sgt.. Lps gi scan di swasta rupanya da 5w 😁

Awak test before delay period ke sis?

1y trước

Gangguan hormon pun boleh jadi jugak sis. Nak valid result, sis buat beta hcg. Boleh inform doktor dah delay sebulan.

samar2,,better pegi klinik sis,,

try again after few days ya..

Faint line ni puan

test before period ke?

1y trước

better sis jumpa doctor🥰

last period sis bila

1y trước

Hye sis..lbh kurg dekat tarikh period sy..lst 26/2..biasa regular tiap bln..cek upt still negatif..tunggu skit lg nk g cek klinik😅

mcm nk hamil